YHDESSÄ! -tapahtuma tarjoilee hyvää musiikkia 20.5. Lieksan Brahea-kampuksella

Petrus Ahtiala opiskelee merkonomiksi Riveria Lieksan koulutusyksikössä ja on mukana järjestämässä YHDESSÄ! -tapahtumaa Lieksan Brahea-kampukselle perjantaina 20.5. Tapahtuman teemana on Mielenterveyden puolesta ja syrjäytymistä vastaan.  

– Tapahtuman ideointi lähti liikkeelle Lieksan TE-palveluiden kautta. He kokosivat yhteistyökumppanit kasaan ja yhdessä lähdimme miettimään mitä tehdään. Lieksan nuorisovaltuuston järjestämän kyselyn datalla saimme tietoa millaisista artisteista nuoriso pitää ja siitä se sitten lähti, Petrus kertoo.

Opintojen lisäksi Petrus toimii Riveriassa mm. tuutorina ja luottohenkilönä sekä Lieksan nuorisovaltuuston puheenjohtajana.

– Roolini tapahtuman järjestelyssä on ollut artisti Ettan buukkaaminen, aikataulun laatiminen, mainoksen tekeminen ja sen levittäminen. Tapahtuman aikana olen artistivastaava sekä yleinen touhuaja, Petrus listaa.

– Tapahtuman järjestäminen on ollut kyllä mahtavaa ja olen aina pitänyt tapahtumien järjestämisestä. Hyvällä porukalla on ollut helppo tehdä, tulevaisuudessa mielelläni lähden tekemään ja järjestämään muitakin tapahtumia, Petrus sanoo.

YHDESSÄ! -tapahtumassa kuullaan hyvää musiikkia aina paikallisbändeistä Suomen ykkösnimeen Ettaan. Tapahtuma-alueelta löytyy pientä naposteltavaa sekä erilaisia ständejä.

– Kaikki ovat tervetulleita paikalle ulkoilmatapahtumaan 20.5. klo 12-16 Lieksan Brahea-kampukselle, Petrus kannustaa.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy ja se on ikärajaton.