Yllytä itsesi teollisuustyöhön! Teollisuusviikko 27.–31.1.2020

Pohjois-Karjala on vahva muovi- ja metalliosaamisen alue. Toimialat etsivät jatkuvasti uusia osaajia tehtäviinsä. Teollisuusteemaviikon järjestävät Joensuun kaupungin Luotsi-hanke, työllisyyspalvelut ja Business Joensuu.

Teollisuusviikon ohjelmaan sisältyvät mm. yrittäjä-työntekijä-parien ammattiesittelyt, yrittäjien yritystarinat, työnhakijoiden työhaastattelut ja yritysvierailut. Lisäksi tarjolla ovat Luotsin duuniagenttien työnhakupalvelut ja erilaisten koulutuspolkujen esittely. Duunitorstaina tarjolla on kesätyöpaikkamahdollisuuksia!

Riveria on mukana Teollisuusviikolla Luotsin tiloissa (kauppakeskus Centrum, Kauppakatu 29, Joensuu) seuraavasti:

Maanantaina 27.1. Metalli- ja muovialat tarvitsevat tekijöitä! 
Teollisuuden alan kuulumisia ja tulevaisuudennäkymiä. Millaisia osaajia alalle tarvitaan?
– mukana Antti Mononen Business Joensuusta, Mia Mantsinen Mantsinen Groupista joensuulaisbändi Nevicate
– infoa koneistuksen, menetelmäsuunnittelun, CNC-koneistuksen ja robottihitsauksen työtehtävistä

Tiistai 28.1.  Sinustako teollisuuden alan osaaja?
Paikalla ovat Riveria ja Karelia-ammattikorkeakoulu. Mahdollisuus tutustua teollisuuden koulutusaloihin ja erilaisiin opintomahdollisuuksiin, kuten polkuopintoihin, aikuisopintoihin, näyttötutkintoon, tutkintojen tunnistamiseen/tunnustamiseen ja valmentaviin opintoihin (Valma), sekä kuulla esityksiä eri ammattialoista.

Keskiviikko 29.1. Tutustu työpaikkoihin!
Koulutusteema jatkuu Riverian ja Karelian esittelypisteillä. Päivän aikana järjestetään myös kaksi yritysvierailua, joilla ennakkoon ilmoittautuneet työnhakijat ja alanvaihtajat pääsevät tutustumaan alan yrityksiin.

Torstai 30.1. Tervetuloa työpaikkahaastatteluun!
Teemana rekrytointi – tarjolla alan työpaikkoja ja kesätöitä. Haastattelemassa henkilöstövälitysfirmojen lisäksi teollisuudenalan yrityksiä.

Perjantai 31.1. Yritystarinoita
Teollisuudenalan yritysten menestystarinoita ja keskustelua teollisuudenalan yrittäjyydestä. Mukana muun muassa Vesuto Oy, Myllyn Koneistus Oy, Ficon Oy ja Cobham Mast Systems.

Lisätietoja tapahtumasta
Luotsin Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/luotsijoensuu/
Nettisivuilta: https://www.joensuu.fi/luotsi